Μήνυμα της Διεύθυνσης

Ζούμε την ανατολή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από την ωρίμανση τεχνολογιών ικανών να μεταμορφώσουν ραγδαία και ριζοσπαστικά τον κόσμο μας. Το κλειδί  για την κατανόηση αλλά και τη συμμετοχή στον νέο κόσμο που ανατέλλει είναι η ΓΝΩΣΗ.

Η πρόκληση για κάθε νέο άνθρωπο είναι τεράστια, μιας και όσοι κατορθώσουν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις θα έχουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν με επιτυχία σε έναν κόσμο πολύπλευρων δυνατοτήτων και ευκαιριών, που δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε τη στιγμή αυτή.

Σε έναν τόσο ραγδαία μεταλλασσόμενο κόσμο, το σημαντικότερο προσόν κάθε ανθρώπου, που φιλοδοξεί να σταδιοδρομήσει και να κατακτήσει το πολυπόθητο «ευ ζην», είναι η ικανότητά του να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα με ισχυρή γνώση, μεθοδικότητα,  πρόγραμμα και στόχους. Η ικανότητά του με άλλα λόγια να εξελίσσεται δια βίου.

Στο φροντιστήριό μας, πέρα από το να διδάσκουμε κάθε γνωστικό αντικείμενο με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο, ενεργοποιούμε τους μαθητές μας ώστε να εντάξουν την προσπάθειά τους σε ένα γενικότερο πλάνο εξέλιξης, βοηθώντας τους να βρουν τους στόχους τους και να τους κατακτήσουν. Μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις μας βοηθούμε τους μαθητές τους να κατανοήσουν το «γιατί και το πώς» πρέπει να μοχθήσουν για την εξέλιξή τους.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε τη θετική πορεία κάθε μαθητή που θα βρεθεί δίπλα μας, με διάθεση συνεργασίας. Η πορεία των παλαιών μας μαθητών και νέων πλέον επιστημόνων πιστοποιεί ότι η προσπάθεια που καταβάλλουμε, καταθέτοντας την ίδια μας την ψυχή, αξίζει τον κόπο.

Αργύρης & Θάνος Μυστακίδης

 

Scroll to Top
Καλέστε μας